zodii astrologie chineza BaZi

Descoperă ce zodie esti conform zodiacului chinezesc

Fa primul pas in a dezvalui harta ta astrală BaZi, creată cu dragoste și atenție la detalii.

Ce vei afla?
  • Personalizare Autentică
  • Claritate și înțelegere
  • Ghidare astrală

Calculator BaZi gratis

Bine ai venit în lumea fascinantă a zodiacului chinezesc!

Ai auzit vreodată expresia “Ce animal ești în zodiacul chinezesc?” și te-ai întrebat ce înseamnă? Ei bine, ești în locul potrivit.

Cu ajutorul calculatorului nostru BaZi, sau, altfel spus, calculatorul zodiacului chinezesc, poți descoperi rapid și ușor animalul tău zodiacal și ce spune acesta despre personalitatea și destinul tău. Și cel mai bun lucru? Serviciul nostru este complet gratuit!

Calcul zodiac chinezesc

Zodiacul chinezesc, un sistem străvechi bazat pe calendarul chinezesc, se desfășoară într-un ciclu de 12 ani, fiecare an fiind reprezentat de un animal specific. Aceste animale nu sunt doar simboluri, ci aduc cu ele trăsături distinctive de personalitate și influențe asupra destinului. Prin intermediul instrumentului nostru de calcul zodiac chinezesc, poți explora această lume fascinantă și afla care dintre aceste animale simbolice corespunde datei tale de naștere.

Nu este doar un simplu calculator bazi. Este un instrument avansat, dar ușor de folosit, care îți oferă informații detaliate despre ,,four pillars of destiny,, sau ,,cei patru stâlpi/coloane/piloni ai destinului,, tău, în astrologia chineză. Și pentru că știm cât de valoroasă este această informație pentru tine, am făcut ca acest serviciu să fie complet gratuit.

Indiferent dacă ești un începător curios sau un maestru în astrologie chineză, calculatorul nostru zodiac chinezesc este alegerea perfectă pentru a-ți dezvălui secretele ascunse ale datei tale de naștere conform celor 4 coloane ale destinului.

În BaZi, fiecare coloană este asociată cu un element și un animal zodiacal.

Cele cinci elemente – Lemn, Foc, Pământ, Metal și Apă – reprezintă diferite tipuri de energie și modul în care acestea interacționează în viața unei persoane.

Animalele zodiacale (Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine și Mistreț) aduc trăsături și caracteristici specifice care, combinate cu elementele, oferă o perspectivă profundă asupra personalității și destinului.

Pilonul Anul Nașterii:

Reprezintă viața socială a unei persoane si se referă la relația cu prietenii, cu bunicii și cu familia extinsă, cum ar fi verișorii, mătușile și unchii. Anul nașterii poate oferi indicii despre modul în care interacționezi cu grupurile sociale și cum esti perceput în cadrul comunității.

 

Pilonul Luna Nașterii:

Se concentrează pe carieră și progresul profesional. Evidențiază relația cu părinții, colegii de muncă și șefii. Luna nașterii poate dezvălui provocările și oportunitățile din domeniul profesional, precum și dinamica relației cu autoritățile.

 

Pilonul Ziua Nașterii:

Reprezintă esența persoanei, caracterul său profund și autentic. Are in vedere relația cu partenerul sau partenera de viață. Ziua nașterii oferă indicii despre sănătate, temperament și modul în care individul se raportează la sine și la partenerul său.

 

Pilonul Ora Nașterii:

Se concentrează pe aspirații, visuri și obiective personale evidențiind relația cu copiii și, în contextul profesional, cu subordonații. Ora nașterii poate dezvălui ambițiile și dorințele profunde ale unei persoane, precum și modul în care aceasta interacționează cu generația următoare.

Înțelegerea acestor coloane și a semnificațiilor lor poate oferi o perspectivă valoroasă asupra vieții unei persoane și a modului în care aceasta se raportează la lumea din jur.

"Am fost mereu curioasă despre zodiacul chinezesc și ce animal sunt. Cu ajutorul calculatorului zodiac chinezesc de pe acest site, am descoperit că sunt un Dragon și am primit o interpretare detaliată a personalității mele. A fost atât de precis! Recomand cu căldură! Foarte util si atunci cand iti doresti sa afli mai multe despre o persoana draga."
Andreea D.
"Am folosit multe site-uri pentru a-mi calcula zodia chinezească, dar acesta este de departe cel mai precis și detaliat. Am ales să plătesc pentru interpretarea completă și a meritat fiecare leu. Mulțumesc pentru acest calculator bazi gratis și pentru opțiunea de interpretare detaliată!"
Simona G.
"Am fost uimită de cât de detaliată este interpretarea zodiei mele conform pilonului zilei. Informațiile despre four pillars m-au ajutat să înțeleg mai bine influențele astrologice asupra vieții mele. Un serviciu excelent și foarte profesionist!"
Georgiana M.
"Am recomandat acest site tuturor prietenilor mei. Este uimitor să descoperi ce animal ești în zodiacul chinezesc și ce spune acesta despre tine. Plus, serviciul de interpretare detaliată este foarte valoros. Bravo echipei!"
Mihaela P.