Mă numesc Cristina Vladimirov și te invit să ne cunoaștem mai bine! Cu o experiență de peste cinci ani în practica Feng Shui, precum și în Astrologia Chineză, absolventă a ,,Academiei de Feng Shui și a celor Patru Piloni ai Destinului ‘’Cristina Groza, licențiată și acreditată de către IFSA ( international Feng Shui Association), filiala România; vin în întâmpinarea ta cu soluții practice, adaptate stilului modern, pentru echilibrarea energiilor căminului tău, cu informații prețioase din astrologia chineză și cu produsele reale necesare în echilibrarea energiilor casei tale! 

  Maestrul meu, Cristina Groza, este singurul maestru acreditat din România de către IFSA ( International Feng Shui Association), astfel diplomele pe care le dețin sunt recunoscute și acreditate pe plan internațional.

  Marele Maestru Raymond Lo este unul dintre cei mai buni maeștri de Feng Shui tradițional și BaZi tradițional din lume, și sunt recunoscătoare pentru toate informațiile asimilate în acești ani!

  O latură importantă, căreia i s-a acordat o atenție sporită, este cea a vânzării produselor esențiale în Feng Shui, pentru protecția ta! Acest lucru a venit atât natural cât și necesar, având în vedere că pe piața din Romania nu se găsesc decât produse nesemnificative, fară o bază reală a ceea ce reprezintă! Astfel, cu multă muncă, creație, originalitate, calitate premium, multe dintre aceste produse sunt inexistente pe piața din România sau din afara țării, fiind conceptul nostru 100%!

  A fost nevoie de multă muncă și dăruire pentru ca aceste produse să se lanseze pe piață, îmi doresc să le apreciezi și să conștientizezi că iți vor fi de un real folos!

  Pentru că îmi doresc ca ceea ce iți ofer să iți influențeze viața cu adevărat în bine!

Apariții Media

Rulează videoul
Rulează videoul

Certificate obținute