Cum returnez? 

Conditii generale pentru returul produselor vandute si livrate de Manpower Supply Srl

Puteti returna produsele in termen de 14 zile de la data livrarii, fara penalitati si fara invocarea de motive, atat la sediul Manpower Supply Srl cat si prin completarea cererii online, pe care o gasiti mai jos. 

Veti trimite prin curier produsul pe care vreti sa il returnati, noi avand posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica daca produsele sunt corespunzatoare. 

Costul transportului este suportat de catre cumparator si are valoarea specificata in factura. Nu se accepta retur in oficiile postale. 

Produsele de tip comanda realizata dupa specificatii (indiferent de categorie), produsele care se pot deteriora rapid si cardurile cadou nu pot fi returnate. 

Produsele cumparate cu vouchere/carduri cadou se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriilor din care fac parte.

Ati achitat integral cu voucher, fara plata unei diferente de bani? 

Reactivam voucherul si il puteti reutiliza. Daca termenul de utilizare a expirat, nu il veti mai putea folosi. 

Ati achitat partial cu voucher? 

Reactivam voucherul si restituim diferenta in contul bancar indicat. Daca termenul de utilizare a expirat, nu il veti mai putea folosi. 

Produsele se returneaza in aceeasi stare in care le-ati primit, ambalat corespunzator, cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original (daca  a fost emis), cu toate documentele insotitoare, si accesoriile/cadourile cu care au fost livrate. 

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, cioburi, lovituri, socuri mecanice/electrice, pete, produsele carora le lipsesc accesoriile. 

Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel, ambulate individual, si vreti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. 

Returnare online

Completati formularul de retur si trimiteti-o prin e-mail la fengshui4yourhome@gmail.com.

Puteti alege una dintre cele doua optiuni: Restituire bani sau Voucher pentru o noua comanda. 

Dupa inregistrarea platii de la firma de curierat, suma va fi restituita in contul indicat in termen de 5 zile lucratoare. 

Returnarea la sediul Manpower Supply Srl din Constanta, strada Amalia 6 A.

Returul la sediu este gratuita pentru produsele acceptate la retur. 

Valoarea produselor achitate online se va restitui in cont. 

Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost scrise in factura. Daca in colet se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea coletului, plata va fi refuzata. 

Daca produsul returnat intruneste conditiile de retur, va vom returna banii in contul specificat de dumneavoastra in formularul de retur sau pe card, daca ati platit online, fara a percepe comisioane pentru aceasta rambursare. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul dumneavoastra in maxim 5 zile lucratoare de la data incasarii sumei in contul firmei Manpower Supply Srl. 

Daca alegeti voucher

Voucherul este transmisibil si nu se cumuleaza cu alte tipuri de vouchere sau carduri cadou. 

Perioada de valabilitate este scrisa in e-mail.

Voucherul se aplica exclusiv produselor vandute pe fengshuibycristina.com

Seria voucherului este valabila pentru o singura comanda. 

Puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice

Politica de returnare fengshuibycristina.com

Aveti dreptul de a returna produsele achizitionate de pe fengshuibycristina.com folosind aceste detalii:

Manpower Supply Srl, strada Amalia 6A, Constanta, e-mail: fengshui4yourhome@gmail.com

Returnarea se poate face atunci cand considerati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe pagina de internet, produsele prezinta deteriorari sau produsele au fost livrate gresit (fara a respecta comanda efectuata). Exista situatii in care returul nu este posibil (a se vedea paragraful ,, Produsele care nu pot fi returnate’’ de mai jos). 

Perioada de returnare

Cu exceptia cazurilor descrise la paragraful ,, Produse care nu pot fi returnate’’ de mai jos,  perioada de returnare este de 14 zile calendaristice, incepand cu ziua in care dumneavoastra sau persoana indicata de dumneavoastra a receptionat produsele comandate. 

Exercitarea dreptului de a returna

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand formularul de retur online si atasandu-l coletului returnat. 

Va rugam sa expediati produsele sau sa le inmanati la sediu insotite obligatoriu de facture fiscal si formularul de retur completat, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. 

Daca aveti plasate mai mult de doua comenzi refuzate la livrare sau date retur, ne rezervam dreptul de a nu onora alte comenzi. 

Consecintele returnarii

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, nu mai tarziu de 5 zile lucratoare din momentul incasarii sumei aferente coletului trimis. 

Costul returului va fi suportat in totalitate de catre dumneavoastra, indiferent de firma de curierat aleasa. 

In cazul returnarii complete (inclusiv in situatia refuzului de receptie a comenzii sau a imposibilitatii de livrare) a produselor, costul transportului achitat de cumparator va fi rambursat. In cazul unei returnari partiale, costul transportului efectuat nu va fi rambursat, fiind costul transportului produselor receptionate si acceptate de dumneavoastra. 

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora , diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. 

Va informam ca ne rezervam dreptul de a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

Produsele care nu pot fi returnate

Nu pot fi returnate produsele sigilate ce nu pot fi returnate din motive de protective a sanatatii sau din motive de igiena si care nu au fost sigilate de catre consumator, produsele realizate dupa specificatiile clientului, , produse care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate in primele 48 h de la receptionarea produsului). 

Nu se accepta returul produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, cioburi, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva  si/sau interventii neautorizate etc. 

Pentru aceste tipuri de produse nu exista un drept de retragere conform art.16 din OUG 34/2014.