astrograma natala coloanele norocului
Din timpurile stravechi, oamenii au fost nedumeriți de sensul vieții, scopul și destinul nostru. Prin urmare, strămoșii chinezi au investit mult timp în studierea, cercetarea și înțelegerea sensului vieții, observând cronologia destinului omului.

Ce este astrograma natala BaZi si care este importanta ei?

Astrograma natală Bazi, cunoscută și sub numele de “Four Pillars of Destiny” sau “Patru Stâlpi ai Destinului”, este un sistem complex de astrologie chineză care se bazează pe data și ora exactă a nașterii unei persoane pentru a dezvălui un portret detaliat al caracteristicilor sale de personalitate, talente, puncte forte, puncte slabe și potențiale viitoare provocări și oportunități.

Chinezii afirma că universul este format din Trinitatea Cosmică a Cerului, Pământului și Omului, distribuite în proporție egală de influență.

Cerul este spirit (yang), pământul este esență (yin), în timp ce omul este compus din ambele energii (yin și yang).

Analiza celor Patru Stalpi ai Destinului, sau BaZi se traduce prin ,,opt cuvinte” sau ,,opt caractere” si este un concept astrologic chinezesc ce analizeaza destinul unei persoane.

Teoria celor cinci elemente este o componentă sursă a BaZi și codul său grafic (an, lună, zi, ora nașterii) și se exprimă sub forma celor cinci elemente (foc, apă, lemn, pământ, metal). Când diagrama BaZi este decodificată, ne oferă informații pretioase in privinta puterii elementelor în momentul nașterii unei persoane.
Asadar, patru perechi formează opt caractere și fiecare pereche generează datele BaZi ale unei persoane pentru anul, luna, ziua și ora nașterii. Aceste perechi
sunt citite împreună ca un singur Stâlp (Pilon), și de aceea se aplică termenul Four Pillar (Cei Patru Stalpi).

 

Cum se calculeaza astrograma natala BaZi?

Fiecare stalp al datei de nastere reprezintă un aspect particular al vieții unei persoane.
Anul nasterii vorbeste despre viata sociala, relatia cu bunicii, rudele extinse, prietenii.
Luna nasterii da detalii despre cariera, relatia cu sefii, cu colegii de munca si cu parintii.
Ziua nasterii reprezinta sinele si relatia cu partenerul.
Ora nasterii arata aspiratiile, visurile, relatia cu subordonatii, cu propriii copii.

BaZi este un sistem care se concentrează pe conceptul de echilibru între elemente, pentru ca din analiza elementelor destinului unei persoane, se pot vedea plusurile si minusurile acelei persoane.

Interpretarea astrogramei natale

Suntem afectați și influențați de univers și energiile sale din momentul nasterii.
Studiul destinului se referă la a ști ce este în controlul și capacitatea noastră și ce nu.

Insa viețile noastre nu sunt reprezentate doar de influența destinului. Se crede că destinul nu poate fi schimbat, totuși, pe parcursul vietii norocul este intr-o continua schimbare.
Când unele perioade aduc elementele favorabile, viața noastră devine pașnică și, dimpotrivă, dacă elementele nu sunt favorabile, experimentăm provocări și obstacole.

Cum poti folosi interpretarea astrogramei in viata ta?

Imaginati-va ca sunteti un vehicul, acesta este destinul dumneavoastra. Nu il puteti schimba, dar ii puteti intelege caracteristicile.
Norocul este drumul pe care il parcurgeti in viata, cu perioade favorabile si mai putin favorabile. Stiind cand sa accelerati si cand sa incetiniti, veti putea beneficia la maximum sau veti putea evita obstacolele aparute pe drum.

Va invit la o intalnire ce va va da multe raspunsuri, potentialul si directiile favorabile, pentru a va armoniza si a va gasi calea potrivita in viata!