MANPOWER SUPPLY S.R.L. cu sediul in Constanta, strada Amalia 6A, avand CUI RO 33387370, J13/1442/2014, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor articolului 5 din hotararea de Guvern nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile confectionate cu argint, pietre fine, pietre semipretioase, aliaje metalice importate si comercializate de societatea noastra, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele U.E.

AUTENTICITATEA CRISTALELOR
Garantam ca pentru toate pietrele semipretioase fine si cristale naturale in stare bruta sau prelucrate, sunteti informati corect pe site-ul www.fengshuibycristina.com pe pagina fiecarui produs.
Acest certificat de conformitate si autenticitate este emis in baza facturii fiscale si a descrierii corecte afisate in pagina produsului achizitionat.
Cristalele sunt 100% naturale. Folosim descrieri corecte in magazinul online pentru a ajuta clientii sa fie informati dupa cum urmeaza:
– CRISTAL NATURAL, va garanteaza ca acel produs este 100% natural, netratat, nevopsit.
Certificatul de autenticitate este emis in baza documentelor primite de la furnizor.

GARANTIA PRODUSELOR

Garantia se acorda pentru 14 zile calendaristice de la data achizitionarii produselor.

Cristalele nu se pot repara. Pietrele naturale pot prezenta mici imperfectiuni si diferente de culoare sau crapaturi, acesta nu se considera un defect, fiind aspectul lor natural.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr. 21/1992 republicata si legea nr. 449/2003, precum si a altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat.

RETUR IN 14 ZILE

Orice produs cumparat din magazinul online www.fengshuibycristina.com poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in ambalajul original, fara a fi uzate, in stare “ca nou”, conform legislatiei in vigoare. Clientii MANPOWER SUPPLY S.R.L. prin magazinul online www.fengshuibycristina.com pot returna produsele comandate impreuna cu factura, certificatul de garantie si ambalajul original. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului.